Drag Finals 2015

Dragracing Team

LINN KARLSEN

Photo by Linda-Merethe Gare

DRAG FINALS 2015

Oppdatert 07.09.2015

Lørdagen startet med regn, noe som ga oss god tid til å prøve å få motoren til å fungere ordentlig. Vi fikk kun én runde på lørdagen, og det endte med perfekt reaksjonstid (0.500) og tiden 8.20 på index 8.10, noe som holdt til en 5. plass i kvalet på lørdagen. Motoren gikk fortsatt ikke optimalt, men jeg fikk bli medlem i den eksklusive 0.500-klubben og fikk plankett og diplom.

 

Søndag skinte sola, og vi var alle klare for en fin dag med mye kjøring. Første runde var det veldig glatt på banen, og jeg kjørte 8.40 etter å ha driftet litt på banen. Andre runde var banen blitt mye bedre, og jeg kjørte 7.70 og 290 km/h! Det er ny pers. på dragsteren! Hørte rykter om at jeg var den raskeste på Gardermoen den helgen.

 

Så var det klart for føste elimineringsrunde, og siden motstanderen ikke møtte opp skulle jeg kjøre solo. Dessverre ble starteren i dragsteren ødelagt, noe vi ikke fant ut før vi stod like ved startplata og skulle starte opp. Det var en trist avslutning på en ganske dårlig sesong preget av lite kjøring.

 

De positive tingene vi tar med oss fra denne helgen er det at vi fikk motoren til å gå mye fortere enn før, og kanskje klarer vi å få den til å gå enda bedre til neste år. Dette var altså det siste løpet for oss i år. Vi gleder oss til neste år, og håper på å kunne kjøre flere løp, kanskje både i Norge og Sverige.