Drag Challenge 2015

Dragracing Team

LINN KARLSEN

Photo by Linda-Merethe Gare

Nå skal motoren åpnes og fikses, så vi blir klare til Drag Finals på Gardermoen 5.-6. september.

DRAG CHALLENGE 2015

Oppdatert 03.08.2015

Endelig var det klart for Drag Challenge på Gardermoen, og vi stilte opp med ny motor og nytt mot.

Dessverre var ikke denne motoren like lettkjørt som den gamle, og den døde ofte, både da jeg skulle ta burnout og i starten. Vi prøvde å skifte converter og endre litt på oppsettet, men bilen ble verken stabil eller like lettkjørt som før. Dette ble derfor brukt som en helg der vi testet motoren og prøvde ut forskjellige ting.

Til slutt endte jeg på 12. plass i kvalifiseringen. I elimineringen hadde jeg flaks, da første motstander både rødlyktet og breaket ut og den andre ikke møtte opp. I kvartfinalen møtte jeg Anders Back, som lett slo meg ut da motoren døde i starten, og jeg kunne skryte på meg en reaksjonstid på 8 sekunder.

 

I mangel på trekkbil fikk jeg lov å huke meg bakpå Cassandra og Fader Stokkeland. I elimineringen fikk jeg hekte meg på han som slo meg ut. Tusen takk for det!

Jeg vil også takke alle som var meg og hjalp meg denne helgen. Det var mange som var med og som kom og hjalp, og det er jeg veldig takknemlig for. Det var også veldig hyggelig at det kom så mange for å se på!