TEAM

Dragracing Team

LINN KARLSEN

Photo by Linda-Merethe Gare

LINN ENGAN KARLSEN

Driver

 

Født: 30.08.1991

Bosted: Ålgård

Yrke: Student, Petroleum Engineering

 

Var på mitt første dragraceløp i 1992, 9 mnd gammel. Kjørte opp til lisens i junior dragster i 2001, og kjørte helt frem til 2008 da jeg ble norgesmester. I 2010 kjørte jeg opp til lisens i Top Sportsman (det som nå heter Super Pro ET). Ble det året kåret til årets rookie av Amcar. I 2013 var jeg så heldig at jeg fikk lov å låne funny car, trailer, og alt annet av Arvid Grødem, og kjørte opp til lisens i Top Metanol Funny Car. Uten tvil den beste opplevelsen i livet mitt så langt.

TORE KARLSEN

Crew chief

 

Født: 26.08.1961

Bosted: Svelvik

Yrke: Daglig leder, Last & Tank

 

Pappa brukte dåpen min på å planlegge kjøp av bil, og neste vår stod de klare på banen. Han hadde kjøpt en funny car og deltok i Super Comp. Denne kjørte både han og mamma med i mange år, før han ble med i teamet til Arvid Grødem som nå kjører Top Metanol Funny Car.

JONE EGELAND FLØYSVIK

Mecanic

 

Født: 20.05.1991

Bosted: Ålgård

Yrke: Avioniker, HeliOne

 

Jone, min fantastiske samboer, har vært med i teamet og hjulpet meg siden 2012. Han tok dragrace-lisens i Valle i 2014, så det blir spennende og se om han etterhvert vil oppgradere lisensen. Han, som meg, er med i styret i Jæren Dragraceklubb, og på løpene JDRK arrangerer finner dere han i tidtaker-bua.

ANNE RITA ENGAN KARLSEN

Kokk/manager/alt mulig

 

Født: 18.10.1963

Bosted: Svelvik

Yrke: Service- og kvalitetssjef, Adax AS

 

Mamma er den jeg mistenker at jeg har arvet kjøreegenskapene mine fra. Hun ble norgesmester i Super Comp i 1995, og har alltid vært med på løp. I teamet fungerer hun egentlig som alt mulig. Hun har kontroll på alle papirene, lager god mat og passer på at alle har det de trenger. Hun hjelper også til med å sette index før eliminering, og hun var nok den som var mest nervøs da jeg tok TMFC-lisensen.